2012/06/23

Vége a találgatásoknak? Vanessa Paradis és Johnny Depp szakítottak

Vanessa Paradis és Johnny Depp 1998-as találkozása óta csak arról lehetett hallani és olvasni a médiában, hogy milyen boldog párkapcsolatban élnek papírok nélkül is, két gyönyörű gyermekükkel együtt. Azonban idén januártól elindult a pletyka, miszerint az álompár 14 év boldogan eltöltött idő után külön utakon jár. Ezt egyik fél sem erősítette, illetve cáfolta meg (Vanessa rövid, egy mondatos tagadásán kívül) azonban tény, hogy azóta sem készült a párról egy közös fotó sem és a gyűrű is eltűnt Vanessa ujjáról.
 A rajongók és a sajtó is csak találgatott, hogy vajon igazak-e a hírek, ám most, a mai napon Johnny Depp sajtósától egy szomorú bejelentés érkezett:

"Johnny Depp és Vanessa Paradis barátságban váltak el egymástól. Kérem tartsák tiszteletben a magánéletüket, és leginkább a gyerekeik magánéletét."

Nos, ezzel úgy tűnik lezárult a hosszú találgatások sora. Johnny Depp az említett időszak óta különböző rock koncerteken tűnik fel, ahol felszabadultan pengeti a gitárhúrokat, Vanessa pedig jelenleg is a legújabb filmjét (Je me suis fait tout petit) népszerűsíti, és készül új nagylemeze felvételeire is, a legfrissebb fotók alapján boldogan.




1 megjegyzés: