2012/06/27

Vanessa Paradis és Johnny Depp - vége

Ahogy az sejteni lehetett, Johnny Depp szóvivőjének kérésének ellenére szinte az összes világsajtó tele van Johnny Depp és Vanessa Paradis szakításával.

Az újságírók és a rajongók most azt találgatják, hogy vajon mi lehetett az oka, a szakításnak, egyesek szerint Johnny Depp partnernője, a Chanault játszó Amber Heard a Rumnapló-ból, az oka a 14 évig tartó kapcsolat szétbomlásának. Ugyanis látták őket együtt távozni Johnny Depp magánrepülőgépén az egyik sajtótájékoztatóról, valamint Johnny Depp italozásai -több részeg videó is felkerült róla a világhálóra - és a jelenlegi kicsapongó életmódja, koncertek, bulizások.
Úgy tűnik Johnny Depp mostanában a nála jóval fiatalabbakat kedveli, ha valóban igazak a pletykák, hiszen Amber Hearddal egykorú, 26! éves Ashley Olsennel is már hírbe hozták, amely első hallásra igazán nevetségesnek tűnik. Az utolsó közös megjelenésük a 2010-es Cannes-i Chanel Partyn volt, már 2 éve! Azóta közös képeken, csak paparazzi fotókon láthattuk őket, az egyik a tavaly nyári családi hajózás volt, ahol tényleg úgy látszott, hogy ezt a párost senki és semmi sem választhatja szét. Bár árulkodó jelek találhatók a legutóbbi november 22-i paparazzi fotókon (most már így utólag) ahol Johnny és Vanessa között feltűnő a távolságtartás. Feltöltök egy pár jobb minőségű újságcikket az oldalra. Ám ezzel, ezen a blogon be is fejezem a kapcsolatuk, illetve a szakításukkal kapcsolatos híreket, pletykákat, találgatásokat. A továbbiakban csak Vanessa Paradis munkásságáról, filmjeiről, lemezeiről és a vele kapcsolatos hírekről, eseményekről olvashattok itt. :-)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése