2012/01/25

Vanessa Paradis nyilatkozott

Az utóbbi időben rengeteg olyan pletykát lehetett olvasni, hogy a nagy sztár álompár, Vanessa Paradis és Johnny Depp, 14 év hosszú, boldog, együtt töltött évek után válságban van a kapcsolatuk és már szakítottak.


A sztárpár kapcsolatáról túl sokat nem lehet tudni, hiszen szándékosan mind a ketten arra törekednek, hogy a nyilvánosság előtt ez ne is tudódjon ki. Néhány jól sikerült paparazzi fotókból és a gálákon való közös megjelenésekből tudhattuk, hogy minden rendben van a kapcsolatban. Ám 2011 novembere óta nem lehetett a párt együtt látni, az utolsó közös paparazzi fotók november 22-én készültek Los Angelesben. Ami okot adhatott még a pletyka elindulásának az Vanessa bal kezén lévő gyűrű volt, amelyet szintén november óta nem lehet látni a róla megjelent fotókon, illetve a Johnny Depp-ről megjelent fotók más hölgyek társaságában, és a színész legújabb elfoglaltsága: a koncertezés.
Amikor Johnny Depp éppen Párizsban tartózkodott legújabb filmje, a Rum Napló premier bemutatóján, addig Vanessa Los Angelesben volt a gyerekekkel, vagy éppen fordítva, Vanessa tartózkodott Párizsban, míg Johnny Los Angelesben, vagy más különböző országokban, városokban egyéb elfoglaltságok, teendők miatt. Munkájuk során rengeteg időd töltenek külön, más kontinensen, mindez egy olyan jól működő kapcsolatot is szétrombolhat mint az övék.
Sokan már biztosra vették a szakítást, ám amíg az egyik fél nem nyilatkozik, addig nem lehet komolyan venni az ilyen pletykákat.
Vanessa Paradis jelenleg a Cafe de Flore című drámát népszerűsíti Párizsban. Hosszú idő után végre, a pletyka elindulása óta, most először jelenik meg nyílvánosan a január 23, 24-i premier előtti bemutatókon, illetve a mai, 25-i brüsszeli bemutatón is.
A film sajtótájékoztatója és a Chanel divatbemutatója között Vanessa először a Europe1 rádiónak nyilatkozott a pletykáról:
"Non mais vous savez, Quand je mange 3 petits pois je suis enceinte, tous les étés je me marie, tous les hivers je me sépare, si je commence à me justifier sur toutes les rumeurs...
"Tudjátok, ha megeszek 3 szem borsót, már terhes vagyok, minden nyáron megházasodok, minden télen elválok, ha elkezdenék minden pletykára válaszolni..."
Ez a válasz nem volt eléggé meggyőző a pletykával szemben, azonban a január 24-i Le Grand Journal Canal3interjúban Vanessa egyértelműen kijelentette, hogy ez a pletyka nem igaz.
Reméljük, hogy ez a megnyilatkozás nem csak a pletyka elterelése miatt történt a film érdekében és hamarosan újra együtt láthatjuk a kedvenc sztárpárunkat.

 http://www.canalplus.fr/c-divertissement/pid3349-c-le-grand-journal.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése