2011/06/28

Vanessa Paradis és Johnny Depp - közös dal

Így van, igen! Vanessa és Johnny közösen fognak előadni egy dalt. 

A dal Serge Gainsbourg híres francia előadó, zeneszerző egyik szerzeménye lesz, a "Ballade de Melody Nelson" amelyet az év végére tervezett, tíz éve elhunyt sokoldalú művész tiszteletére kiadott cd-n fog szerepelni, Serge gyerekei, Lulu és Bambou Gainsbourg által. A hírt ugyan még nem erősítették meg, de Vanessa Paradis egészen biztosan szerepelni fog a lemezen, hiszen ő és Bambou nagyon jó barátok.

Vanessa és Bambou Gainsbourg - Chanel bemutatón

Vanessa már többször is kifejezte Serge Gainsbourg munkássága felé irányuló tiszteletét, hiszen neki köszönheti többek között a "Dis-lui Toi que Je T'aime" és a "Tandem" című slágerét is, amelyek még mostanában is gyakran felcsendülnek a francia zenei csatornákon. Sőt, a gyönyörű szép lírai dalt a francia X-faktor versenyzői is nagy előszeretettel választják kihívásként, hogy megmérkőzzenek a zsűri és a közönség előtt.
Vanessa Paradis és Johnny Depp külön-külön is óriási egyéniségek és tehetségesek. Már többször is megmutatták hogy ők ketten nagyon jól tudnak együtt dolgozni, ha dalszerzésről, szövegírásról vagy akár videoklip rendezésről van szó. Igaz, úgy tűnik, hogy a közös filmre még mindig várni kell, de reméljük, hogy most Johnny Depp hangját is hallani fogjuk a közös munka során, csak úgy, mint a Sweeney Todd című filmben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése