2011/05/05

Új Vanessa Paradis album 2012-ben?

A 2007-es nagy sikerű Divinidylle után, felröppent hírek szerint nemsokára egy újabb Vanessa Paradis lemez megjelenése várható. Vanessa köztudottan nem tartozik azokhoz a zenészekhez, akik szinte minden évben kiadnak egy-egy jobb és inkább rosszabb lemezeket a fennmaradó siker és a hírnév érdekében.
A legutóbbi lemez, már négy évvel ezelőtt jelent meg, óriási várakozást megelőzően, hiszen előtte (saját felmérés alapján is) a legnagyobb sikerű és legkedveltebb album a Bliss 2000-ben jelent meg, Lily Rose születését követően. Majd ezután szintén hatalmas sikerű turné, majd Chanel fotózások és újabb hosszú szünet következett, és közben Jack is megszületett, aki Lily Rose-hoz hasonlóan, szüleitől kapott ajándékba egy dalt az aktuális lemezen. Azonban a Divinidylle után Vanessa szerencsére nem tűnt el a rivaldafényből. Egy korábbi interjúban ki is jelentette, hogy nem szeretne ismét ilyen sokat várni két lemez megjelenése között. Hát a négy-öt év, nekünk, rajongóknak nagyon hosszú idő, de ez az idő alatt sem maradtunk Vanessa nélkül, hiszen a már sokat emlegetett Szívrablókban mi is láthattuk itthon a mozikban, illetve több válogatás lemeze is megjelent (Best of, Une Nuit á Versailles) az utóbbi egy-két évben, turnék világszerte és az egymás után megjelenő szebbnél szebb kampányfotókon is láthatjuk, jelenleg is Vanessát.
Az új album megjelenésének hírét ugyan még nem erősítették meg, de bizonyos források szerint a lemez 2012-ben várható Benjamin Biolay (francia zenész,producer) közreműködésével és már három dal és egy duett is készen áll.
Nagyon várjuk! :-))

1 megjegyzés: