2011/03/24

Vanessa Paradis - Filmográfia 2011

        Ahogy azt korábban írtam, Vanessa Paradis több filmje is idén, 2011-ben kerül világszerte a mozikba. Ugyan a Szívrablók iránti érdeklődés még mindig nem ért véget - sok európai és ázsiai országban is csak idén mutatják/mutatták be - de erre az évre, még három produkció várható Vanessától.
        A Café de Flor c. film, amelyben Vanessa egy fogyatékos kisfiú fiatal édesanyját fogja játszani, szeptemberben kerül bemutatásra, Québec-ben. Az Un Monstre á Paris animációs filmet, melynek többek között Vanessa Paradis és Mathieu Chedid kölcsönözte a hangját a francia és az angol nyelvű változatban is, október 19-én mutatják be, hosszas várakozást követően. (A munkálatokat 2007-ben kezdték el.) És végül, a Dubai Flamingos c. filmet is idén kezdik el vetíteni a mozik, jelenleg még ismeretlen időpontban. A film egy a feleségét kereső férfiről (Florence Thomassin) és egy gyászoló fiatal lány (Vanessa Paradis) találkozásáról szól, akik végül közösen folytatják elveszettnek hitt útjukat a városon és a sivatagon keresztül, ahol az álom és a valóság összeolvad.
         Ugyanakkor, idén, még több film forgatásába is megkezdődik Vanessa Paradis főszereplésével. Júniustól Bretagne-ban a Anne Le NY c. film munkálatai kezdődnek, melyhez még keresik Vanessa gyerekkori hasonmását. A Je me suis fait tout petit és a Ma Revolution c. filmek forgatását is még idén elkezdik. Illetve az American Lover c. film forgatókönyvét sem vetették még el, amelyben Vanessa Paradis és Johnny Depp együtt játszana.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése