2011/01/19

Rouge Coco Shine - 2011

Vanessa Paradis először 19 évesen, 1992-ben lett a Chanel divatmárka kampányarca, amikor a Coco Chanel parfüm reklámfilmben szerepelt, mint egy kalitkába zárt énekesmadár.
Azóta, Karl Lagerfeld múzsájának gyönyörű fotóival (a kampányfotók nagy részét maga Lagerfeld készítette) népszerűsítették 2004-ben a Cambon táskákat, 2005-ben a Mademoiselle kollekciót, majd 2010-ben a Coco Cocoon táskákat és a Rouge Coco termékeket is. Az utóbbiból reklámfilm is készült.
És most, 2011-ben itt van a hatodik kampánytermék is, a Rouge Coco Shine ajakrúzsok, melyek márciusban kerülnek a polcokra. A fotókat Jean- Baptiste Mondino készítette, amelyekből már láthattunk is egy kis ízelítőt.
Vanessát nem véletlenül egyszerűen csak Mademoiselle Chanel-nak hívják, hiszen már közel 20 éve jelen van a márka történetében és 38 évesen is még mindig kitűnő választás a Chanel luxusmárka népszerűsítéséhez. Paradis szinte az összes Chanel rendezvényeken, bemutatókon állandó vendég vagy éppen övé a főszerep Karl Lagerfeld oldalán, akivel már régóta nagyon jó barátok és kölcsönösen tisztelik egymást.





1 megjegyzés:

  1. Ezt a cikket a starity nevű weboldalra szántam, ahol (elvileg) bárki írhat cikkeket, feltölthet képeket. Hát már másodszorra fordult elő, hogy a cikk nem jelent meg (kezdem azt hinni, hogy Vanessáról nem lehet írni), viszont ezen az egyébként nagyon magas látogatottságnak örvendő oldalon már olvastam olyan "fontos" cikkeket, hogy XY megfázott és hasonló rendkívül fontos infot tartalmazó írásokat, általában ugyanazokról a sztárokról. Szóval egyre inkább nem kedvelem most már ezt az oldalt. Remélem, hogyha ott nem is sikerült átadnom eme fontos tudnivalókat Vanessa Paradis-ról, akkor legalább itt egy páran elolvassák. :-)

    VálaszTörlés