2011/01/25

Johnny Depp - The Rum Diary (2011) és POTC 4 (2011)

Az utazó után, hamarosan ismét egy új Johnny Depp film kerül a mozikba, a címe: The Rum Diary, melyet március 31-től vetítenek Magyarországon.

 Tartalom:
Paul Kemp (Johnny Depp), a szabadúszó újságíró a Karib-szigetekre költözik, és egy angol nyelvű újságnál áll munkába. Hamarosan élete mély pontján találja magát, ami nem is csoda, hiszen, bánatát egyre gyakrabban fojtja rumba. Ráadásul egyre több megpróbáltatáson kell túlesnie.

A drámát követően egy jól ismert vígjátékban is láthatjuk még idén Johnny-t a mozikban. Május 19-től az összes Johnny Depp rajongó Karib-tenger kalózai lázban fog élni. A negyedik rész címe: Ismeretlen vizeken. Én azért bízom benne, hogy ez a rész izgalmasabb és viccesebb lesz, mint a harmadik rész. A csapat új szereplőkkel is bővült Penelope Cruz és Ian McShane személyében, azonban Keira Knightley és Orlando Bloom már nem kívánt részt venni a történetben.

Tartalom: 
Jack Sparrow (Johnny Depp) és Barbarossa kapitány (Geoffrey Rush) újra hajóra szállnak. A cél ezúttal az ifjúság forrásának felderítése. Azonban nem egyszerű feladat ez, eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy nem csak ők, hanem Feketeszakáll (Ian McShane) és lánya (Penelope Cruz) szintén a kincs után kutatnak.

The Rum Diary
POTC 4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése